Acasă Evenimente Cursul de instruire: Problemele actuale de contabilitate și impozitare a mijloacelor de...

Cursul de instruire: Problemele actuale de contabilitate și impozitare a mijloacelor de transport și a mecanismelor. Modificările fiscale în RM pentru anul 2017.

100
0
DISTRIBUIȚI

În perioada noiembrie – decembrie 2017, în incinta Institutului de Formare Continuă din domeniul Alimentării cu Apă și Canalizării (IFCAAC), pentru membrii AMAC, s-a desfășurat cursul de instruire adresat contabililor șefi și economiștilor din cadrul întreprinderilor de alimentare cu apă și de canalizare membre AMAC, cu genericul ”Problemele actuale de contabilitate și impozitare a mijloacelor de transport și a mecanismelor. Modificările fiscale în RM pentru anul 2017”. Cursul de instruire a fost organizat de către Asociația Moldova Apă-Canal în colaborare cu IFCAAC, cu suportul financiar a Proiectului Modernizarea Serviciilor Locale (MSPL), implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Obiectivul Programului constă în asigurarea consolidării şi dezvoltării capacităţilor legate de problemele actuale de contabilitate în domeniul serviciilor de apă și canalizare pentru Operatorii „Apă-Canal” din R.Moldova.

La data de 28-29-30 noiembrie 2017, Cursul de instruire sa organizat pentru primul grup de participanți, cu predare în limba română. La instruire au participat 15 contabili șefi și economiști din cadrul a 14 operatori de prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare membre AMAC.

La data de 5-6-7 decembrie 2017, Cursul de instruire sa organizat pentru grup 2 de participanți, cu predare în limba română. La instruire au participat 16 contabili șefi și economiști din cadrul a 15 operatori de servicii de alimentare cu apă și de canalizare membre AMAC.

 

La data de 12-13-14 decembrie 2017, Cursul de instruire sa organizat pentru grup 3 de participanți, cu predare în limba rusă. La instruire au participat 20 contabili șefi și economiști din cadrul a 19 operatori de servicii de alimentare cu apă și de canalizare membre AMAC.

 

La finele cursului de instruire toți participanții au fost certificați.

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL) este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).